Genel, HER YER, HERKES, YEMEK, İTALYA
Leave a Comment

Nisan’da, Toscana’da Bir Akşam Yemeği

Bazı insanların hazırladığı sofralar nasıl sade ancak nasıl lezzetli oluyor. Sanırım asıl güzel olan masa etrafındakiler ve samimi sohbet bizi mutlu eden! Nisan 2019 başında bizler de bir akşam toplandık ve bu lezzetli yemekleri beraber yedik. Toscana’da bakla pişirilmiyor. Böyle masaya taze olarak getiriliyor ve siz içinde tanelerini ayıklayıp yiyorsunuz. Ben de bu sene alıştım ve çok hoşuma gitti, tavsiye ederim. Bir de tüm İtalya sanırım kuşkonmaza hayran, en çok da bu yumurtalı versiyon seviliyor. ben pazardan körpe olanlarını alıyorum, yumurtayla fırında pek lezzetli oluyor. Şarap Dievole tercih ettik, Bolgheri üzümlerinden yapılıyor ve içmesi çok keyifli, en azından benim damak tadıma çok uygun. Bir de Buğra’cığımız bize 2 şarkı söyledi, değmeyin keyfimize 🙂 Sevgilerimle …

This entry was posted in: Genel, HER YER, HERKES, YEMEK, İTALYA

by

Merhaba ben Zehra, Aralık 1977 doğumluyum ve tam zamanlı Yay Burcuyum. Kendimi "Ayakları Yere Basan Hayalperest" olarak tanımlayabilirim. Vakit ve nakit buldukça seyahat ederim. Bunlar hakkındaki notları ise bloglarıma veya canım dert ortağım 'Kırmızı Kaplı Defterim'e yazarım. Bu blogda sizlerle paylaşmaya değer gördüğüm her şeyi yazıyorum. Her zaman her türlü beğeniye, eleştiriye açığım. Ben bu blogu çok seviyorum, artık bir de youtube kanalım var, umarım sizler de güzel vakit geçirirsiniz ...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s